Tet Cloud mājaslapa neatbalsta Internet Explorer pārlūku

Tet Cloud mājaslapa neatbalsta Internet Explorer pārlūku

Iesakām izvēlēties citu interneta pārlūku - Google Chrome, Mozilla Firefox vai Microsoft Edge

Kam domāti datu centri

 

Tehnoloģiju laikmetā arvien lielāku vērību pievēršam tieši datiem – droša informācijas pārraide, apstrāde un uzglabāšana prasa lielu daļu laika jau tā aizņemtajā ikdienā. 

Ja vajadzīgie dati konkrētajā brīdī nav pieejami vai, sliktākajā gadījumā, ir pazaudēti, tas var ievērojami ietekmēt uzņēmuma darbību, radīt dīkstāvi un pat pasliktināt uzņēmuma reputāciju. Izvairīties no šādām situācijām ļauj datu centrs un virtuālais serveris.

Kāpēc uzņēmumi izvieto savas IT sistēmas datu centros?

Rūpējoties par datu pieejamību, uzņēmumi savas IT sistēmas izvieto speciāli aprīkotās telpās vai datu centros. Šādu pakalpojumu nodrošina arī datu centru operatori, ļaujot uzņēmumam būtiski paaugstināt lietojumu pieejamību. Datu centru operators nodrošinās ne tikai telpu fizisko drošību, ugunsdzēsības sistēmas esamību, nepārtrauktu elektrības padevi un piemērotu mikroklimatu datu centrā, bet arī ātru interneta pieslēgumu. Šo visu iespējams nodrošināt, pateicoties visu sistēmu rezervēšanai, regulārai apkopei un pārbaudei.

Izvietot savas IT sistēmas datu centrā ir ne tikai izdevīgāk, bet arī ērtāk, jo tev vairs nav jādomā par to, vai serveris, kurā atrodas dati, ir drošībā; par dīzeļģeneratora, UPS vai kondicionieru uzturēšanu parūpēsies datu centru operators. Datu centri Latvijā un citviet pasaulē ir 21. gadsimta nozīmīgākie objekti – tajos dzīvo mākoņi jeb virtuālie serveri, kas paver neierobežotas iespējas tavam biznesam!

Izvēlies virtuālo serveri un 24/7 pielāgojamus resursus sava biznesa vajadzībām. Ieskaties Tet datu centru aizkulisēs

Paldies par ziņu.

Sazināsimies ar Jums 48 stundu laikā!

Sazinies

Aizpildiet kontaktformu! Mēs ar lielāko prieku sazināsimies, lai atbildētu uz visiem Jūsu jautājumiem.

Šo vietni aizsargā reCAPTCHA, un tiek piemērota Google Privātuma politika un Pakalpojumu sniegšanas noteikumi.