Tet Cloud mājaslapa neatbalsta Internet Explorer pārlūku

Tet Cloud mājaslapa neatbalsta Internet Explorer pārlūku

Iesakām izvēlēties citu interneta pārlūku - Google Chrome, Mozilla Firefox vai Microsoft Edge

Kāpēc izmantot mākoņu skaitļošanas risinājumus?

 

Mūsu ikdiena ar katru brīdi kļūst ātrāka un dinamiskāka. Esam pieraduši pie mobilitātes, attālināto darbu apvienojot ar būšanu birojā vai ceļā, un spējuši pielāgot darba laiku biznesa vajadzībām, nevis otrādi.

Pasaules tendences

Prasība pēc patstāvīgi pieejamas darba vides ir kļuvusi par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu – to varam novērot arī klientu apkalpošanā un produktu vai preču realizācijā, kur izmantojam interneta sniegtās iespējas un ar tā starpniecību pieejamos resursus. Taču misēkļi gadās mums visiem – IT lietojumi mēdz pievilt, jaunā projekta ieviešana atkal tiek pārlikta uz vēlāku, Web lapa nestrādā kā vajadzētu un piekļuve e-pastiem ir apstājusies. Šādas situācijas varam uzskaitīt vēl un vēl, un bieži vien to iemesls ir serveru vai citu IT iekārtu bojājums vai pat šo resursu trūkums. Veiksmes gadījumā, to remonts aizņems pāris dienas vai nedēļas, bet, ja jāiegādājas jaunas – gaidīšanas laiks var sasniegt pat vairākus mēnešus.

Kāds ir risinājums?

Šādas problēmas lieliski risina resursu izvietošana mākoņos. Tie nodrošina biznesam tik ļoti nepieciešamo nepārtrauktību, elastību, pieejamību, vienkāršu uzturēšanu un pārraudzību. Mākoņi ļauj nedomāt par tādiem jautājumiem kā infrastruktūras paplašināšana, IT parka atjaunošana un iekārtu remonts. Tāpat mākoņu priekšrocība ir viegli kontrolējamas infrastruktūras izmaksas, jo tie ļaus izmantot tikai tik daudz resursu, cik konkrētajā brīdī ir nepieciešams.

Tā vietā, lai sapņotu par mākoņiem, izvēlies mākoni savam biznesam!

Paldies par ziņu.

Sazināsimies ar Jums 48 stundu laikā!

Sazinies

Aizpildiet kontaktformu! Mēs ar lielāko prieku sazināsimies, lai atbildētu uz visiem Jūsu jautājumiem.

Šo vietni aizsargā reCAPTCHA, un tiek piemērota Google Privātuma politika un Pakalpojumu sniegšanas noteikumi.